MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Waarom Bulgarije

BULGARIJE - EEN BELASTINGPARADIJS!

In de afgelopen paar jaar is Bulgarije een van de meest favoriete zakelijke bestemmingen in Europa geworden. Internationale bedrijven en buitenlandse investeerders profiteren van het laagste belastingstelsel in de EU.

Wat zijn de voordelen van een bedrijf in Bulgarije?

 1. 1
  FISCALE VOORDELEN

  De meest gunstige belastingregime binnen de EU. Belasting op de bedrijfswinst (vlaktaks) - 10%. Persoonlijke inkomstenbelasting (vlaktaks) - 10%. De laagste sociale zekerheidspremies in de EU. De Bulgaarse wetgeving is volledig afgestemd op die van de EU. Het overheidsbeleid is gericht op het creëren van een gunstig ondernemingssklimaat voor buitenlandse investeerders.

 2. 2
  SNELLE EN GEMAKKELIJKE PROCEDURES

  Het duurt slechts een paar dagen om een nieuw bedrijf in Bulgarije te registreren. Het minimale startkapitaal is slechts EUR 1. Internationale BTW-registratie duurt maximaal 10 dagen. Minder regels vergeleken met West-Europa.

 3. 3
  BANKIEREN

  De grootste Europese banken zijn in Bulgarije vertegenwoordigd. Perfecte faciliteiten voor electronisch bankieren. Stabiel en veilig bankstelsel.

 4. 4
  VERMIJDING VAN DUBBELE BELASTING

  Bulgarije heeft verdragen ter vermijding van dubbele belasting ondertekend met 70 landen over de hele wereld.

 5. 5
  POLITIEKE STABILITEIT

  Veilige en stabiele democratische rechtsmacht. Lage criminaliteit, geen etnische spanningen. Volwaardig lid van de EU, de WTO en de NAVO. De op één na laagste overheidsschuld in de EU. Het overheidsbeleid is ook gericht op het creëren van een gunstig ondernemingsklimaat voor buitenlandse investeerders.

 6. 6
  MINDER FINANCIEEL RISICO

  De lokale valuta Bulgaarse Lev (BGN) is sinds 1998 gekoppeld aan de euro (1 EUR = 1,9 BGN). Naar verwachting zal Bulgarije in 2017 de euro als officiële valuta introduceren.

 7. 7
  LAGE BEDRIJFSKOSTEN

  De laagste bedrijfskosten in de EU. Zeer betaalbare huur, uitstekende waarde voor onroerend goed. Lage kosten van openbare diensten.

 8. 8
  INVESTERINGSMOGELIJKHEDEN

  Minder beperkingen en minder administratieve procedures. Klasse A-investeerders worden beloond met belasting op de bedrijfswinst tot aan 0%. Bulgarije wordt gezien als een van de beste bestemmingen in Europa om outsourcingactiviteiten te ontwikkelen.

 9. 9
  LAAGSTE ARBEIDKOSTEN IN DE EU

  Hoog opgeleide en gekwalificeerde medewerkers. Engels wordt veel gesproken.

 10. 10
  PERFECTE LOCATIE

  Gelegen aan de hoofdweg tussen Europa en Azië en in het centrum van het Balkan-schiereiland, is Bulgarije meer dan een goede zakelijke keuze. Er zijn 4 Pan-Europese verkeerscorridors die het land doorkruisen en een verbinding maken in Sofia. U zit in Europa en binnen 3 uur weer in Brussel, Londen of Parijs.

ZOEKEN NAAR ACCOUNTINGBEDRIJFSVORMINGBANKINGPERSONEEL WET DIENSTEN?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342