MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Virtueel kantoor

Virtuele kantoor in Sofia

Het is voor een Bulgaars bedrijf verplicht een geregistreerde zetel te hebben: daarop kunnen de autoriteiten en partners verwachten het te bereiken. GAS heeft een dienst gecreeërd afgestemd op de behoeften van buitenlandse ondernemers die geen tijd hebben om de officiële post van hun bedrijf te ontvangen en te beheren.

Onze virtuele kantoordienst omvat niet alleen een prestigieus officieel adres en e-maildoorsturing, maar ook een complexe administratieve ondersteuning die normaal door een medewerker van het bedrijf wordt gedaan: het openen en scannen van alle e-mails, bepalen waar elke brief naartoe moet worden doorgestuurd, van een korte samenvattingen in het Engels voorzien indien nodig, enz. Onze dienst stelt u in staat u op uw zaak te concentreren zonder het bovenstaande te moeten behandelen.

Zeteladres

Uw bedrijfsnaam moet worden vermeld op uw bedrijfszetel in overeenstemming met de voorschriften. Ook moeten uw post en alle andere (aan)vragen (inclusief mogelijke inspecties door autoriteiten) onverwijld worden behandeld door een bevoegde Bulgaars sprekende persoon die de voorschriften en de verplichtingen van het bedrijf begrijpt.

E-mail doorstuurdienst

De geregistreerde zetel en e-mail doorstuurdienst aangeboden door GAS omvat al het bovenstaande, waardoor deze dienst een comfortabele, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing is voor elk buitenlands bedrijf in Bulgarije. Uw geregistreerd adres zal een prestigieus adres zijn in het financiële (10e) district. Al uw urgente post wordt binnen twee werkdagen naar de juiste persoon elektronisch doorgestuurd. Vaak wordt de post rechtstreeks door ons personeel behandeld (inclusief de boekhoudafdeling), zodat u zich er helemaal geen zorgen over hoeft te maken. Dit is erg handig wanneer de reactietijd kort is (soms 5 of 8 dagen). Indien iets wel uw persoonlijke aandacht vereist, zullen we het samenvatten en u van instructies in het Engels voorzien, zonder enige extra kosten.

Klik hier voor een prijsopgave.

LOOKING FOR ACCOUNTINGCOMPANY FORMATIONBANKINGSTAFFING LAW SERVICES?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342