MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Lösningar för rekrytering av personal

Lösningar för rekrytering av personal

Praktiska och prisvärda rekryteringstjänster, lönehandläggning och andra åtgärder i samband med personalfrågorna för ditt små- eller medelstora företag.

Din verksamhets framgång beror till stor del på dina medarbetare, men nystartade småföretag förfogar vanligen sällan över tillräckliga resurser för att hitta, välja och behålla de bästa medarbetarna. Dessutom kan det vara svårt för en utländsk företagsägare att förstå de lokala processerna för rekrytering, anställning och omhändertagande av personalen, vilka kan garantera att du hittar de bästa medarbetarna genom att erbjuda dem den motiverande ersättning som du har råd med, såväl som att ditt tillvägagångssätt överensstämmer med arbetslagstiftningen och övriga förordningar.

I Bulgarien är vi specialiserade på att hitta kostnadseffektiva och professionella lösningar åt små och medelstora företag, både lokala och utländska, genom vilka man kan garantera problemfri verksamhet och minimering av affärsrisker.

Kostnadseffektiv personalrekrytering

GAS erbjuder mycket konkurrenskraftiga fasta priser för urval och anställning av personal – mot en betydligt lägre ersättning jämfört med de flesta rekryteringsföretag. Vi kan ge dig råd angående platsannonsens formulering och fastställande av lönebelopp, vi ska ta hand om reklam, urval och intervjuer, samt vi ska lägga till ett professionellt utarbetat anställningskontrakt till paketpriset! Om du redan är vår kund kommer du att även att kunna få hjälp av en account manager som förstår dina personliga och affärsmål och kan ge dig skräddarsydda råd och stöd.

Löpande handläggning av personalfrågor och löneutbetalning

Genom att använda våra komplexa affärstjänster – alltifrån registreringen av säte och därefter räkenskapsföring, affärsplanering, rekrytering och anställning av personal samt hyrning av kontor, kan du vara säker på att dina resurser används på ett optimalt sätt och att det inte förekommer kostnader för dyra och ineffektiva medföljande tjänster. När du har anställt din första medarbetare kommer vi att ta hand om alla löpande administrativa personalfrågor, genom vilket det skulle kunna säkerställas att ditt företag redan från första dagen uppfyller alla lagenliga krav och  utgör en attraktiv arbetsplats för begåvade kandidater med stor potential.

Klicka här för att få ditt pris.

Söker du efter bokföringstjänster?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342