MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Företrädartjänster

Företrädartjänster

Företrädartjänster kan användas för att skydda kundens identitet, vilket säkerställer hans/hennes integritet och diskretion. Den här tjänsten ger kunden möjlighet att anställa en annan person eller företag att företräda honom/henne.

 

Att använda sig av företrädestjänster kan vara en framgångsrik strategi om du föredrar att dina affärsplaner inte blir allmänt kända. Det är en variant att underhålla företaget, vilken garanterar säker och stabil förvaltning av din affärsverksamhet.

 

De till företrädare utsedda personerna är inskrivna i ditt företags handlingar men i själva verket styr de inte affärsverksamheten.

Vårt team kan erbjuda dig tjänster av utsedd direktör eller utsedd kapitalägare.

 

I syfte att förebygga läckage av personliga uppgifter (såsom namn, adresser, passnummer, telefonnummer mm.) fungerar den utsedda företrädaren som företagsägare och hans/hennes roll är att säkerställa sekretess genom att skydda den egentliga ägarens personliga uppgifter. Huvudfördelen vid användning av företrädestjänsten är att ägarens identitet hålls hemlig men ändå är det han/hon som helt och hållet ansvarar för ledning och beslutsfattande på företaget.

Söker du efter bokföringstjänster?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342