MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Bokförings- och finanstjänster I bulgarien

Bokförings- och finanstjänster I bulgarien

När du bedriver affärsverksamhet i utlandet är det särskilt viktigt att du har en tydlig förståelse för beskattning och finansförordningar, samt att du hittar professionella som har hand om bokföringen, på det sättet garanteras det att ditt företag motsvarar alla lagliga krav, undviker eventuella onödiga böter eller andra svårigheter, samt att budgeten inte överskrids och dina pengar spenderas på ett optimalt sätt.

Hitta en bokförare

Alla företag i Bulgarien förpliktas att fr.o.m. sin etablering inlämna periodiska finansredovisningar (på bulgariska). Vi vet att vissa länder är smidigare och mer toleranta i detta hänseende, därför vill vi vara säkra på att våra kunder är medvetna om sina skyldigheter i samband med etableringen av ett företag i vårt land och kan (med vår hjälp) utöva sin verksamhet i enlighet med lagen.

Företagsbokföring

Vi erbjuder räkenskapsförings- och finanstjänster, inklusive bokföring, lönehandläggning, finanskontroll, resultaträkningar, kassaflödesanalyser m.m. Alla våra tjänster är inriktade till små och medelstora utlandsägda företag. Denna profilering i kombination med vår verksamhets respektive områden (bl.a. affärsplanering, företagsetablering, anskaffande av uppehålls- och arbetstillstånd) ligger i grunden av vår unika kunskaps- och erfarenhetspool, som ingen annan tjänsteleverantör i Bulgarien kan skryta med.

Genom att samarbeta med ekonomichef och junior controller och – när det skulle behövas – med externa specialister som moms- eller tullexperter, kan vi bemöta alla dina behov på ett ställe.

Avgifterna för räkenskapsföringsservice bestäms med hänsyn till ditt företags verksamhet och dess omfång, och alla våra paketerbjudanden förutsätter anlitande av auktoriserad räkenskapsförare och representation inför skattemyndigheterna i samband med revision. Vi gör allt möjligt för att kunna erbjuda kostnadseffektiva lösningar till våra kunder och skulle vara glada att samarbeta med era medarbetare i syfte att fördela arbetsuppgifterna på ett optimalt sätt.

Söker du efter bokföringstjänster?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342