MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Personeelsoplossingen

Personeelsoplossingen

Handige en betaalbare wervings-, loonadministratie- en personeelsdiensten voor uw kleine of middelgrote onderneming.

Het succes van uw bedrijf is sterk afhankelijk van de mensen die met u samenwerken – toch ontbreken bij start-ups en kleine bedrijven vaak de middelen om de beste werknemers te vinden, selecteren en behouden. Bovendien is het voor een buitenlandse ondernemer moeilijk om het lokale proces van werving, tewerkstelling en goede zorg voor uw personeel te begrijpen, zodat u de best mogelijke mensen krijgt tegen een motiverend maar toch betaalbaar salaris, waarbij uw handelingen in overeenstemming zijn met de arbeidswetgeving en andere voorschriften.

In Bulgarije zijn wij gespecialiseerd in het vinden van kosteneffectieve en professionele oplossingen voor lokale en buitenlandse kleine en middelgrote bedrijven, waardoor een naadloze werking wordt gewaarborgd en bedrijfsrisico’s tot een minimum worden beperkt.

Kosteneffectieve werving

GAS biedt zeer competitieve, vaste tarieven voor het werven en tewerkstellen van nieuw personeel – voor aanzienlijk minder dan de meeste wervingsbureaus, zullen we u adviseren over het formuleren van de positie en het bepalen van het optimale salaris, zullen we zorgen voor advertenties, de kandidaten screenen en interviewen, en een professioneel opgestelde arbeidsovereenkomst in het pakket opnemen! Indien u al onze klant bent, profiteert u ook van het werken met een accountmanager die uw persoonlijke en bedrijfsdoelen begrijpt en advies en ondersteuning op maat kan bieden.

Doorlopende HR-ondersteuning en loonadministratie

Door gebruik te maken van onze complexe zakelijke diensten, van een geregistreerde kantoor tot aan boekhouding, bedrijfsplanning, werving en het zoeken naar kantoorruimte, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw middelen zijn geoptimaliseerd en dat er geen kostbare en onhandige omwegen zijn. Nadat u uw eerste medewerker hebt aangenomen, zorgen wij voor alle lopende administratie en HR-ondersteuning om te waarborgen dat uw bedrijf vanaf de eerste dag altijd volledig aan de eisen voldoet en een aantrekkelijke werkplek is voor getalenteerde kandidaten met een groot potentieel.

Neem contact op met onze experts voor advies.

ZOEKEN NAAR ACCOUNTINGBEDRIJFSVORMINGBANKINGPERSONEEL WET DIENSTEN?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342