MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Nominee-diensten

Nominee-diensten

De nominee-diensten worden gebruikt om de identiteit van de klant te beschermen en zijn privacy en discreetheid te waarborgen. Dit soort diensten biedt een persoon de mogelijkheid om een andere persoon of rechtspersoon in te huren om hem / haar te vertegenwoordigen.

Nominee-diensten zijn een zeer nuttige strategie als u er de voorkeur aan geeft dat uw bedrijfsplannen niet algemeen bekend zijn. Deze manier uw bedrijf te onderhouden zorgt voor een veilig en stabiel beheer van uw bedrijf.

Nominees worden vermeld in de documentatie van uw bedrijf, maar leiden niet daadwerkelijk uw bedrijf. Ons team kan u diensten aanbieden van een nominee-directeur of een nominee-aandeelhouder.

Om de openbaarmaking van persoonlijke gegevens (zoals namen, adressen, paspoortnummers, telefoonnummers, enz.) te voorkomen, is de nominee de daadwerkelijke eigenaar van het bedrijf en is zijn rol bedoeld om te worden gebruikt voor veiligheid en vertrouwelijkheid door de bescherming van de persoonlijke

informatie van de echte eigenaar van het bedrijf. Het belangrijkste voordeel van nominee-diensten is dat al blijft de identiteit van de eigenaar vertrouwelijk, hij toch volledig de leiding heeft m.b.t. het beheer en de besluitvorming.

Neem contact op met onze experts voor advies en een offerte op maat.

ZOEKEN NAAR ACCOUNTINGBEDRIJFSVORMINGBANKINGPERSONEEL WET DIENSTEN?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342