MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

new-slide Gratis online consult! Belangrijke update! We openen in uitzonderlijke gevallen rekeningen voor bedrijven,
zonder dat de begunstigde van de rekening hoeft te verhuizen ... De Corona-tijden ...
Gelukkig werken we samen met een aantal banken die bereid zijn om in uitzonderlijke gevallen rekeningen te openen voor bedrijven, zonder dat de begunstigde van de rekening hoeft te verhuizen. Neem voor details contact met ons op. Nog steeds één lichtpuntje in de corona-duisternis! 3days
Bedrijf opgericht in 3 dagen !!! LEER MEER Wij zijn onafhankelijk bedrijf an Registeraccountants, Bedrijfsadviseurs, Internationale Belastingconsulenten en advocaten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sofia, Bulgarije. 3days Boekhoudkundige en fiscale juridische diensten, bedrijfsadvies en audits voor Bulgaarse en internationale bedrijven van elke omvang in alle sectoren. LEER MEER Wij bieden een uitgebreid assortiment shelf in International Tax Planning en voer een volledig scala aan zakelijke services uit. Of het nu gaat om durfkapitalisten of particuliere investeerders, wij begrijpen de dynamiek van het runnen van een succesvol bedrijf volledig en streven ernaar u en uw bedrijf de beste service op het hoogste niveau te bieden. LEER MEER Wij zijn gespecialiseerd
GLOBAL ACCOUNTING SERVICES LTD.

GAS Bulgaria

GAS Bulgaria is er trots op samen te werken met enkele van de beste professionals op de markt. De sleutel in onze branche is de opbouw van een productieve werkrelatie en een vlotte informatiestroom tussen onze medewerkers, onze klanten, onze partners en de autoriteiten. Wilt u weten hoe we het doen?

Bedrijfsoprichting
Boekhoudkundige en financiële diensten
Virtueel kantoor
Personeelsoplossingen
Bulgaarse verblijfsvergunning
Privé-adres in Bulgarije
Nominee-diensten
Intellectuele eigendom

Onze kantoren in Europa

Office London
63 St Mary Axe, London EC3A 8AA, United Kingdom

Office The Netherlands
Pieter Brinkmanstraat 15 5025 VN Tilburg, The Netherlands

Office Bulgaria – Head office
Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

GLOBAL ACCOUNTING SERVICES LTD.

We are independent company of Chartered Accountants, Business Advisors, International Tax Consultants and Lawyers. Our Head Office is based in Sofia, Bulgaria.

TESTIMONIALS

Wat onze klanten over ons zeggen

ZOEKEN NAAR ACCOUNTINGBEDRIJFSVORMINGBANKINGPERSONEEL WET DIENSTEN?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342