MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Boekhoudkundige en financiële diensten

Boekhoudkundige en financiële diensten in Bulgarije

Wanneer u zaken doet in een ander land, is het vooral belangrijk om een duidelijk begrip te hebben van de fiscale en financiële regelgeving, evenals professionals te gebruiken die uw boeken bijhouden – op deze manier kunt u zeker zijn dat uw bedrijf aan de regels voldoet, onaangename boetes of moeilijkheden vermijden en ervoor zorgen voor dat uw geld op de optimale manier wordt begroot en besteed.

Vind een boekhouder

In Bulgarije moeten alle bedrijven vanaf de datum van oprichting regelmatig boekhoudingsverslagen (in het Bulgaars) indienen. We zijn ons ervan bewust dat sommige landen in dit opzicht flexibeler of soepeler zijn. Daarom willen we ervoor zorgen dat onze klanten zich bewust zijn van hun verplichtingen wanneer ze een bedrijf in dit land oprichten, en (met onze hulp) conform de regels zaken kunnen doen.

Bedrijfsboekhouding

Wij bieden boekhoudkundige en financiële diensten aan, waaronder boekhouding, loonadministratie, financiële controle, winst- en verliesberekeningen, kasstroomprognoses en nog veel meer. Al onze diensten zijn gericht op kleine en middelgrote bedrijven in buitenlandse handen. Deze specialisatie, gecombineerd met verwante gebieden van onze activiteiten (zoals bedrijfsplanning, opneming, verblijfs- en werkvergunningen) levert een unieke pool van kennis en ervaring op die geen enkele andere dienstverlener in Bulgarije kan bogen. Door te werken met een senior boekhouder, junior collega’s en, indien nodig, externe deskundigen zoals BTW- of douane-experts, kunnen wij aan al uw boekhoudkundige behoeften op één plek voldoen.

Boekhoudingsprijzen zijn afhankelijk van de bedrijfsactiviteit en omzet van uw bedrijf, ook al bevatten al onze pakketten de diensten van een Engelssprekende, gecertificeerde accountant en vertegenwoordiging bij de belastingdienst in geval van inspecties. We doen ons best om onze klanten kosteneffectieve oplossingen aan te bieden en zullen graag met uw personeel samenwerken om de werklast op een optimale manier te delen.

Klik hier voor een prijsopgave.

ZOEKEN NAAR ACCOUNTINGBEDRIJFSVORMINGBANKINGPERSONEEL WET DIENSTEN?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342