MON - FRI : 09:00 - 20:00 EET

Bedrijfsoprichting

Pakketten vanaf: EUR 690 (+ BTW indien van toepassing)

Het starten van een zaak, dat wil zeggen, de oprichting van een bedrijf in Bulgarije duurt slechts een paar dagen, inclusief een BTW-registratie en een bankrekening in combinatie met een belasting van 10%, dit maakt Bulgarije een uitstekende zakelijke en investeringsbestemming, ideaal voor buitenlanders die op zoek zijn naar kosteneffectieve oplossing of een handige basis in Europa.

Bij de oprichting van een Bulgaars bedrijf met GAS ontvangt u alle ondersteuning die nodig is om het bedrijf operationeel te krijgen. Ons start-up pakket omvat alle diensten met betrekking tot bedrijfsregistratie, BTW-registratie, het openen van een bankrekening en basisboekhouding. Afhankelijk van uw locatie en uw nationaliteit, kunnen we mogelijk het hele proces zonder u uitvoeren (middels een volmacht) – vraag naar de opties in uw geval.

Klik hier voor een prijsopgave.

BEDRIJFSOPRICHTING

ZOEKEN NAAR ACCOUNTINGBEDRIJFSVORMINGBANKINGPERSONEEL WET DIENSTEN?

  GAS Bulgaria is proud to be working with some of the best professionals on the market. In our line of business, the key is establishing a productive working relationship and information flow between our staff, our clients, our partners and the authorities. Want to know how we do it?

  ADDRESS

  Office Bulgaria
  Nikolai Haitov Str.2 1113 Sofia, Bulgaria

  PHONE

  +31(0)612212933

  EMAIL

  office@globalaccountingservices.eu

  Call Now Button+359 885 150 342